NIEUWS

Vanavond gaan we de sportieve toer op! Sportverenigingen komen langs voor een interview en we zenden de match Club Brugge - Dortmund uit.



Maand van de sportclub

September betekent de start van een nieuw sportseizoen. Maar het is ook de maand van de sportclub. Heel wat sportclubs in onze gemeente zetten hun deuren open voor gratis trainingen en initiaties. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken of te zoeken welke sport je ligt. Op de website van stad Damme kan je alle deelnemende clubs uit groot Damme ontdekken: https://www.damme.be/product/1317/informatie—maand-van-de-sportclub—damse-verenigingen.

Uitgebreid sportaanbod in groot Damme

In groot Damme is er een enorm uitgebreid aanbod aan sport met voor elk wat wils. Er zijn daarbij ook heel wat knappe sporttalenten en ploegen die hoge toppen scheren. In ons radiocafé vanavond wijden we onze radioshow aan de sport. Schepen van sport Christoph De Sutter vertelt ons meer over het sportbeleid van stad Damme en de inspanningen die onze gemeente doet voor de sportclubs. Daarna verwelkomen we de volgende sportclubs: Basket Sijsele, Wielerclub De Vredespurters Moerkerke, Volley Team Damme, Voetbalclub KFC Moerkerke, Wandelclub Levenslijn Damme, Voetbalclub SVV Damme, Tennisclub TC Oase, Zaalvoetbalclub Tempo Team en Triathlonclub Damme. Zij lichten ons meer toe over hun werking, matchen, trainingen, de sport zelf,…

Ons radiocafé gooit vanavond de deuren open om 18u. De radioshow over sport begint om 20u en loopt tot 23u. Iedereen is welkom in ons gezellige radiocafé om alles live mee te volgen. Ook de belangrijke voetbalmatch Club Brugge – Borussia Dortmund kan je er helemaal live volgen op groot scherm. Klik hier voor meer info.

LIKE ONS OP FACEBOOK